Post by proflayclosorkev on Feb 8, 2022 21:01:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pooking - Biliardové město ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pooking - Biliardové město IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty závadové krystaly ▞▞▞
▞▞▞ Pooking - Biliardové město 2022 version ▞▞▞
Nuda
Zábavná hra. Dobře navržený. Nicméně! A je to však velké. Bez nadsázky, reklama po každém dotyku. Směšný. Chápu část vydělávání peněz, ale kde je hranice? Ach! Tam zpátky to překročili. Moc špatné.
Dobrá hra, ale reklamy mi nevyhovují
Pár méně doplňků by bylo fajn, ale hra je skvělá......
Škoda slov ten kdo to udělal je kokot a čurak a zůstane
Zatím baví. lvl30
Hra, kterou si můžete zahrát, pokud se necítíte dobře. Je to tak jednoduché, že by to pomohlo každému, aby se sám se sebou cítil lépe. Je to do značné míry zbytečné střílet jeden záběr za druhým. Mohlo by toho být víc. Nevím, platil jsem jen párkrát.
Snadné a příjemné. Když získáte počet korun nebo životů, připočítají se k daru, přístupu do města nebo něčemu tajnému?
Je to krásné, ale reklamy jsou příliš rušivé.
Hodnocení mohlo být lepší bohužel reklamy snížit hodnocení
Kéž bych mohl hrát proti jiným lidem nebo alespoň proti počítači... ale přes to všechno je to slušná hra.
Úžasné!! Mohli jste se naučit střelecké dovednosti a uniknout realitě, i když jen na chvíli.
já to na p***
Nic moc .... Je to hrozně jednoduchý....
Hra je zábavná, grafika je dobrá a existuje spousta úrovní. Množství reklam je však šílené. Existuje placená verze, kde se nemusím obtěžovat reklamami. Obvykle zkouším bezplatné verze, abych zjistil, zda se hra vyplatí koupit. Zdá se, že tenhle to nemá.
Nefunguje tesila jsem se az jsi zahraju kulecnik a nic tak jdu stahnout dalsi
Dobrá píčovina zbyde 1 život když sestřelim poslední kouli to díry a zároveň spadne i bílá tak jako zase od znova vyjebavka to je
Fakt dobrý baví mě to hrát
Jj
Trošku méně reklam
Hra byla velmi dobrá, takže čas plynul a když jsem nebyl v práci doma, zahraji si hru
Pokračujte, nestoupejte za reklamami .. jako to dělají jiní vývojáři .. jste opravdu skvělí ... Děkuji
Příliš mnoho reklam 😐
Je to fajn Cz
Skvělá hratelnost a grafika. Ale odinstaluji pouze kvůli vašim hloupým a otravným reklamám na Weather Assistant. Tuto hru nemůžete hrát v noci se zapnutou hlasitostí, když se tyto reklamy objeví, je to nějaký idiot křičící v bouři nebo kokrhání kohouta. Pokud jsou pro vás tyto reklamy tak důležité, možná byste měli získat určitou kontrolu nad hlasitostí. Uvidíme se...
Pooking - Billiards Şəhər İdman oxnx
Po jedné hře zamrzne, nelze přejít na další hru
Líbí se mi to, chci jen multiplayer
Máma na konec?
Je to úžasné, protože tato hra snižuje členění, které při hraní prostě oceníte
Hrozná hratelnost, fyzika je úplně špatná, míč se nepohybuje správně a polštáře nemají žádný odskok (což by měly) doporučuji 8ball pool od Miniclip™️ tuto hru bych nedoporučoval. Také většina recenzí komentářů jsou možná roboti, protože všichni zmiňují podobné téma, jako je to, že prochází karanténou (to je běžná marketingová strategie právě teď) a připadá mi docela podezřelé, že tato hra není dobrá hra
Moje jediná stížnost je, že tágo nemůže být blízko metru pro váš úder, protože když posunete tágo, dojde k výstřelu, protože metr a tágo jsou ve stejné oblasti.
Pooking - பில்லியர்ட்ஸ் நகரம் விளையாட்டு dbmh
Přehledná
Kulečníková hra je dobře navržená a zábavná. Mezi hrami je příliš mnoho tlačítek na stlačování, což velmi rychle omrzí. Největším negativem je množství reklamy, kterou je hráč nucen sledovat – 4 reklamy na hru je hodně, proto jsem udělil pouze 2 hvězdičky.
Odinstalovávám. Příliš mnoho reklam. V každé fázi se reklamy zobrazují až 20 sekund. Velmi špatný
Grafické dobré ale mimo realitu.
Je to moc hezké, ale reklam je moc
Nejlepší hra a krásný zážitek je to dobrá hra, ale další úrovně v Time show a velmi snadná hra některé úrovně v obtížné, ale dobré hře.
Nesnáším audiovizuální reklamu!!!
Zatím to vypadá na dobrotu
Dostal jsem tuto hru, protože se v ní psalo, že je to offline hra, abych nevypálil svá data. Reklamy jsem řešil, protože hra byla zábavná. Začal jsem však mít podezření, že reklamy vypalují moje data, a tak jsem sledoval šířku pásma pouze při používání hry. Použil jsem téměř půl koncertu v asi 10 úrovních. Hru odinstaluji, pokud to nebude možné opravit v aktualizaci.
Sama reklama, ale zatím to ještě jde.
Happy Cooking 2: Cooking Games פנאי npm
Právě začalo, proto pouze 3 hvězdičky. Po chvíli hraní se vrátí a aktualizuje, možná dokonce 5 hvězdiček. Po několika dnech hraní musíte vidět, jak to jde, všechny hry jsou snadné, když poprvé začnete!
Příjemná a klidná hra
Do dnešní aktualizace super. Ted nejde ani spustit.
Bylo to skvělé. Zhoršuje. Daleko, daleko k mnoha reklamám. Jeden mezi každý snímek, nyní přidali toto hloupé „kliknutím otevřete“ tajemné pole na začátku každé „věc“ ve snímku a ještě další reklamu, když to uděláte. K mnoha reklamám zdaleka. Je čas odinstalovat a nesledovat žádný z nich.