Post by proflayclosorkev on Feb 8, 2022 20:43:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Random Royale-PVP Defense Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Random Royale-PVP Defense Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код необмежену кількість жетонів ▞▞▞
▞▞▞ Random Royale-PVP Defense Game 2022 version ▞▞▞
Чудова гра, я грав уже день і маю майже всі карти. Єдина моя проблема полягає в тому, що коли я дивлюся рекламу, щоб отримати один жетон, щоб знову грати в кооперативу, він іноді не дає мені токен, а потім каже, що мені потрібно трохи почекати, щоб подивитися інший. Я просто перезапускаю гру, і це виправляє, але це трапляється часто
Random Royale - Карточный PVP Стратегии kzk
Грав у дві гри, тепер не можу знайти суперника, з яким можна грати, жодна функція не дозволяє грати без іншої людини. коли я хочу пограти в гру і не можу, тому що більше нікого немає, немає нічого більш засмученого. Низькі зірки, тому що я не можу зіграти достатньо, щоб оцінити це більше.
Була б чудовою грою, якби не одна карта, яка буквально робить кожну гру безнадійною. Я перестав грати в випадкові кубики з тієї ж причини і сподівався, що в цій грі не буде такої карти bs, яка не має лічильника. Але, на жаль, ця гра нічим не відрізняється. ВИДАЛІТЬ КАРТКУ СЕРЦЯ.
Той огляд був старий. Я поставлю йому зірку, тому що мені це подобається. АЛЕ мій брат, який почав грати, має багато проблем на своєму iPhone 6. Гра ледь працює, і він витратив гроші
Це весела гра, мені подобається. Але я відчуваю, що якщо ви втратите зв’язок, це ні для кого не повинно вважатися перемогою чи поразкою. Також іноді я програю матч, незважаючи на те, що лічильник досягає 37, а не 40, будь ласка, виправте це, і я отримаю 5 зірок.
Пошкодження на деяких легендарних картах потрібно підвищити, вони дуже слабкі. Наприклад, ядерна просто марна і слабка, щоб на неї покладатися.
Картка повторюється весь час, не нова
Це нормально, але монстри покривають ваші карти, кількість пошкоджень, а також їх кількість для hp занадто відволікають і ускладнюють відстеження ваших карт. Занадто багато відбувається на екрані.
Дуже весела та активна «випадкова» карткова гра. Завантажив його 2 дні тому, і я підхопився. Гра не платить за перемогу, є фактичний прогрес і багато нагород
Дивовижна гра Мені насправді подобається одна річ, яка зробила б її трохи веселішою, якби ти міг заблокувати ворога, як, наприклад, боси, я думаю, що мені було б веселіше, якби я міг заблокувати свою особу в босі, щоб я не програв бо попереду було 10 ворогів
Чудова гра, чудові розробники, які швидко реагують 😁 Редагувати: деякі новіші картки не мають сенсу; ніби їх перекладено неправильно 🤔 Крім того, кількість разів, коли я та інші гравці відключаються, зараз жахливо 😔 Після оновлення я взагалі не можу отримати доступ до гри 😂 Це чорний екран із написом «Текст довідника». Будь ласка виправити 😔 - Я намагався видалити тощо 😔
Мені сподобалася гра, але оновлення зупинило мене зараз
ランダムロワイヤル・リアルタイムPVPディフェンスゲーム 頭脳系 lcw
Спочатку все було добре, все працювало нормально, я видаляю програму, щоб звільнити місце, а потім знову завантажую її, і вона продовжує говорити про помилку завантажити гру з магазину, спробував перевстановити, нічого не працює, я більше не можу грати, окрім цієї гарної гри грала деякий час, але тільки зараз мені потрібно було звільнити місце.
Я не можу пройти повз перший біт. Каже мені перемістити картку, але немає карти для переміщення. Палець гортає вліво, тому я копіюю його. Нічого не відбувається. Жахливий формат. Потрібна багато роботи
Чи не могли б ви запропонувати нерф-гіпноз, щоб він не дійшов до рівня зцілення?
Все добре, але з часом прогрес стає настільки повільним і залежить від того, які у вас карти. Я так і не отримав біткойн-карту, і тому застряг, не в змозі покращити свою колоду далі. Події вимагають використання карт, яких у мене немає, після кількох місяців гри.
Він законно оновлюється кілька разів щодня, і ви не можете грати без оновлення, зміни або настільки мінімальні, що ви їх не бачите, або зіпсують ваш прогрес.
Дешева підбірка випадкових кубиків. Це хороша гра, але не зовсім оригінальна.
Stealth Master: Assassin Ninja Action mnyx
Спочатку так весело грати в цю гру.. Але, на жаль, вона стала нудною і навряд чи можна отримати алмаз.. 🙃
Подумав, що спробувати буде весела гра. Не можу навіть пройти підручник. Гра щоразу ламається і каже мені перемістити неіснуючу карту.
Гра не так сильно змінилася з моменту випуску. У режимі Pvp і вечірки все ще є жахливі сватання, і чомусь ви не можете просто грати в режим вечірки, коли захочете. Мені також подобається виконувати пропозиції, щоб отримати безкоштовні дорогоцінні камені, а не отримувати їх, коли мені говорять, що знімок екрана не є дійсним доказом.
Я не знаю про блокування столу, але підтримка цієї гри чудова. швидкий і плюс дружній і корисний
Я грав у цей слот раніше, але зараз. Не так багато, легенд набагато більше, ніж звичайних. Тепер за перемогу платять більше. Я б хотів, щоб гра додала кілька нових карт із меншою рідкістю та кілька нових режимів гри.
Оскільки сьогоднішнє оновлення грає дуже погано під час завантаження, на задній панелі немає кольору, він просто весь чорний, плюс коли я завантажую його, написано 99999999 за коштовні камені тощо, але витрачайте їх, не маю жодного
Я думаю, що ця гра була досить цікавою, мені було весело грати в неї, але вона стає явно несправедливою до тих, кому гірше пощастило отримати будь-яку з легендарних карт, але крім цього я б рекомендував цю гру всім
Це було не дуже весело, підручник говорить вам перемикати картки, але немає карти, яку можна перемикати, тому я застряг там могла б бути кращою грою, якби я міг у неї грати
Солідна гра, гарне управління, пристойна музика та sfx. Досить легко для безкоштовних гравців отримати хороші карти. Моя найбільша скарга — бачу в грі імена персонажів, як-от F*CKyou, повністю без цензури, оскільки мій 9-річний син також грає. Ці облікові записи слід або забанити, або змінити їх назви/цензурувати.
Fix yo game bruh
Вони відмовляються виправляти помітні проблеми в грі. Насолоджуйтесь ботами та всіма людьми afk.
*НОВЕ ОНОВЛЕННЯ* Переходить у магазин додатків, щоб завантажити оновлення, яке повинно було оновлюватися автоматично. Очищає кеш і знову завантажує всю гру. *ЩЕ ПОТРІБНО оновити* Виправте гру, інакше ви втратите гравців.
Гра дуже весела, я граю в неї майже кожен день. Це може бути трохи зайвим, але це частина гри. Я не можу дочекатися, щоб побачити більше вмісту.
Постійний код помилки гри 4. Гра подобається, але я хотів би, щоб я не відключився від гри в середині гри, а потім сказав, що я програв. Як тільки це буде виправлено, я залишу 1 зірку. Кілька разів намагався зв'язатися з виробниками гри, але відповіді не було. 11.11.2020 і все ще відключається через помилки
Random Royale-PVP Defense Game સ્ટ્રેટેજી viya
Мені подобається гра. У мене є лише одна проблема, немає стандартної кнопки «Далі» без реклами, наприклад, як іноді це кнопка закриття, але в інших випадках це X у верхньому правому куті, будь ласка, виберіть одну
Здається гарною грою, я б зіграв у неї, якби це дозволило мені з розблокованим OEM. Якщо він думає, що мій телефон рутований, навіть якщо тисячі керуючих кажуть, що він не рутований
Не вдається відтворити 9n huawei P30 pro "не можу грати на пристроях з root-доступом". мій пристрій не має руту.
Мені сподобалася ця гра, незважаючи на багато недоліків. Чорт, я витратив на це 20+$. Однак у другу секунду я побачив цю вашу угоду, стверджуючи, що (3×10) ваших карток «вартують 399,99 $, але ей, я скажу вам що... Я продам вам їх за низькою ціною 89,99 $. Ніщо у вашій інді-грі не оцінюється в 90 доларів, це маячний розум, який думає, що ігри цінніші, ніж відеоігри AAA. Це потрібно видалити, це сміття, яке намагається використовувати слабкодухих людей. Також попрацюйте над upgradeSec
Весела гра, але занадто платити, щоб виграти.
Загальна гра феноменальна. Єдине 2 речі, які я маю проти цієї гри: 1) ціни смішні. Я також граю в Random Dice. Якби ціни на цю гру були більш привабливими, ви б замість цього отримали мої $$. І 2) у магазині має бути розділ, де можна заплатити монетами, щоб отримати коштовності. Очевидно, що це не великі суми, але я був за 500 коштовностей від покупки Monster у магазині швидкої покупки, розташованому праворуч. І пропустив! Також додайте запит у друзі. Тоді ти отримаєш мої 5 зірок.