Post by proflayclosorkev on Feb 8, 2022 20:49:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nieograniczone hackowanie klejnotów ▞▞▞
▞▞▞ Dancing Road: Color Ball Run! 2022 version ▞▞▞
Lep's World Z Árkádjátékok dmur
Niby gra w trybie offline, ale jak się odprawia nowe piosenki, aby można grać bo trzeba internet i piosenki reklamę, nie wszystkie są tworzone za piosenki typu Ariana, Katy Perry, i piosenka "Bad Romance" jest jakaś podrobiona! Jeszcze łatwo dostępna subskrypcja, ja taktowana i prawie kliknęłam! Naprawcie do!!!!
Zdecydowanie oceniłbym wyżej, ale ze względu na to, że nie mogę wymyślić, jak szukać piosenek, (jak widać w zwiastunie) oceniłem na 3, ponieważ mam muzykę w telefonie, którą chciałbym zagrać. Tylko nie wiem jak. Również druga szansa sprawia, że jest zapluskwiony i prawie natychmiast umieram. Dzięki
Ta gra znosi wiele reklam ale i tak jest fajnacodziennie są monety do zdobywania ale to wrzuć to idzie już
Uwielbiam tę grę, ponieważ naprawdę uważam, że z jakiegoś powodu jest satysfakcjonująca i po prostu ją uwielbiam, ponieważ nie ma DROGI do wielu reklam dla mnie, jest idealna ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🥰
Aplikacja niestabilna. Stworzona nie z miłości a dla kasy, chociaż reklamy potrafią się pojawiać co 20 sekund. Grafika tragiczna. piosenki nieoryginalne tylko żałosne i niejakościowe covery byleby nie posądzono o prawa autorskie. Nie polecam.
Głupia gra, która nie chce się otworzyć i opóźnia mój telefon
Czy chcesz, aby aplikacja oglądała reklamy, to jest to aplikacja dla Ciebie. O nie, przyjmiesz reklamy i polubisz to. To naprawdę sprawiło, że twórcy gier uciekali się do wypychania reklam, zamiast skupiać się na świetnych wrażeniach z gry. Może nie mają na to kotletów. Więc dostajesz aplikację wypełnioną reklamami, ale ja robię dygresję. Chciałbym dać mu zero gwiazdek, ponieważ jedna gwiazdka to o wiele za dużo.
Ta gra jest trudna (ノ`⌒´)ノ┫:・┻┻
Jeśli masz czas i cierpliwość do reklam, to gra dla ciebie
Nigdy nie grałem w tomie grę wajnom polecam tom grę
ARS INTER CULTURAS nr 8
App Detail » XXII Kongres PTOK - 148Apps
Wiem, że reklamy do WIĘKSZOŚCI clicbaitów (ogólnie nie chodzi mi o te reklamy) ale na reklamie było "moja ulubiona muzyka" i wpisujesz swoją muzykę ale niedość, że tak nie ma to w aplikacji dostępnej muzyki dostępnej dla tej samej kaszany(według mnie)
1 Najpierw aplikacje na iPhone'a: 2 Następnie gry dla iPhone'a: 3 Kolejno aplikacje dla tabletów iPad: ... Dancing Road: Color Ball Run!
Dysk 3 · The Lost Hex (2:04) · Sky Road - Zone 1 (4:08) · Cutscene - Zavok's Taunt (0:32) · Dragon Dance (3:53) · Color Power - Red Burst (0:25)
Dancing Road: Color Ball Run! Muzika ykl
Lubię piosenki i rozumiem, że każą nam oglądać filmy, aby odblokować utwory, ale za każdym razem, gdy grasz, przechodzisz przez piosenkę lub nie, każą ci oglądać KOLEJNĄ reklamę i nie pozwala mi to myśleć po tym, jak trafię niewłaściwie kolor i nienawidzę tego.
Ok, więc kiedyś dałem tej grze 5-gwiazdkową recenzję. Bo wtedy na to zasłużyło. Ale wraz z aktualizacją usunęli możliwość odtwarzania utworów z telefonu, co z kolei sprawiło, że gra znów się nudziła. Absolutnie nie mam zamiaru subskrybować tej gry, a ta gra nie jest warta 6 USD tygodniowej subskrypcji, którą chcą, abyś płacił. Jasne, że dostajesz 2000 więcej piosenek, ale to prawie wszystko. 5,99 + podatek, aby całkowicie go kupić bez powtarzających się opłat. Ale nie 5,99 tygodniowo.
Nie da się w grać strasznie szybkie
Myślę, że to świetna gra. Jedną z rzeczy, które naprawdę lubię, jest to, że istnieje nieskończona liczba drugich szans, dzięki czemu łatwiej jest wygrać. Nie ma wielu reklam, więc to też jest dobre. Jeśli mogliby to zrobić, kiedy skończysz piosenkę, to trwa dalej i jest szybsze. Jedna rzecz, której nie lubię, to to, że jest to zbyt łatwe.
Ogólnie rzecz biorąc, jest to po prostu ekscytujące, muzyka również dodaje trochę smaczku. Po prostu to lubię.
Dancing Road: Color Ball Run! Muzika ykl
Polecam
Daję tej aplikacji 5 gwiazdek, ponieważ nie ma wielu reklam, jestem uzależniony od jej grania i możesz nawet odtwarzać swoje ulubione piosenki!
Glowfoto post road diner, Jay clifford cathedrals of england? ... formula mass of na2so4 mass, Nter run a muck lyrics to work, Bonville mx new tracking?
Tiles Hop: EDM Rush! AMANOTES. Magic Tiles 3. AMANOTES PTE. LTD. 6ix9ine Runner. Gamejam. My Singing Monsters. Big Blue Bubble. Dancing Road: Color Ball Run
Aby jest zrobić niczego prubowałam ciągle, aby włączać coś, aby naprawdę zrobić niczego ale to totalnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ta gra byłaby świetną grą, gdybyś mógł przekroczyć poziom 1!! Mam ten sam problem co drugi pan. Przejdź przez poziom 1, a drugi poziom NIC NIC!! Ale po przeczytaniu innych recenzji pojawiło się DUŻO reklam, więc mógłbym mniej przejmować się tą grą. Jeśli ma dużo reklam, NIE CHCĘ W NIE GRAĆ!!
Ta gra kupa Mam 7 lat jest kupą
Kocham to, proszę, stwórz taneczną drogę 2 btw kocham twoją grę! Również ludzie, którzy czytają, a programiści nie słuchają zbyt ludzi, którzy mówią „za dużo dodaje, to nie jest dobre” i „To straszne, że piosenki muszą oglądać reklamy, aby je odblokować” i inne rzeczy to jest niesamowite Dzięki za przeczytanie tego, mam nadzieję, że to znajdziesz użyteczne
Słabe w reklamie można wpisywać swoje ulubioną piosenke a tu nie
Reklamy, reklamy i cały czas reklamy. Pazerność i reklamy. To nie jest, to aplikacja reklamowa z firmy.i gra przerywnikami
To naprawdę fajna gra. Ale ma ZBYT WIELE REKLAM. Nie polecam go, ale też nie polecam, ale jeśli jesteś cierpliwy, powinieneś go pobrać. Jeśli to nie ma sensu, przepraszam. 🤣🤣🤣🤣.
Uwielbiam tę grę, ale kiedy się nią bawię, czasami w przypadkowych momentach nie mogę poruszyć piłką, ale wciąż się toczy, więc przegrywam. Inaczej dobra gra 😁
Te same reklamy nie polecam
Uwielbiam tę grę, ale nienawidzę tego, że po zakupie VIP nadal otrzymuję reklamy za wszystko, co klikam, i nie mogę kliknąć „nieograniczonego wskrzeszenia”, aby kontynuować piosenkę, po prostu mija czas i przechodzi do końca rundy .
Aplikacja niezgodna z opisem w reklamach. Pokazuje, jak wpisujesz piosenkę i możesz ją odtworzyć. Właściwie możesz po prostu zapłacić straszne electro i szalone lub spokojne i senne piosenki, które są STRASZNE! ZBYT dużo reklam, wiem, że potrzebujesz ich trochę, ale to stosunek 3/1 reklamy do drugiej! Straszna i nudna gra, nie zasługuje na 4,1 gwiazdki, które wyświetla. Bardzo rozczarowujące 🙁
Lubię tę grę, ale ciężko jest to zrobić w pełni, gdy ciągle zacinasz reklamy z lewej i prawej strony. #1 reklamy dla miłości na początek tam, gdzie skończyłeś podczas kursu piosenki #2 reklamy prezentów, a potem jeszcze jedna reklama, aby otrzymać dodatkowe pieniądze z tego prezentu #3 reklama, która pokazuje twoją grę jest kompletnym kłamstwem, po pierwsze tego nie robisz wpisz jakąkolwiek piosenkę, po drugie, wszystkie te utwory, które masz, są w rzeczywistości ograniczone, a po trzecie większość kursów ma szybkie tempo. 2